Goud en Edelsmid Remy van Ulden

Uw Juwelier in Geldrop

Bent u op zoek naar een zeer ervaren en erkende juwelier in Geldrop. Voor maatwerk ringen, trouwringen of andere sieraden?
Dan bent u bij Goud en Edelsmid Remy van Ulden aan het goede adres!

Al jaren houd Remy zich bezig met smeden van sieraden. Hij is een echte vakman waarmee hij bekend staat in Geldrop en omgeving. Wanneer u besluit om een sieraad bij juwelier Remy van Ulden aan te schaffen kunt u buiten de standaard collectie die Remy van Ulden in zijn Juwelierswinkel heeft liggen ook zelf een ontwerp (laten) maken.

Remy van Ulden atelier

De winkel van Goud en Edelsmid Remy van Ulden

De winkel van Goud en Edelsmid Remy van Ulden is gevestigd aan de Heggestraat 5 in Geldrop. Hier bent u van harte welkom om persoonlijk uw ringen, trouwringen of andere sieraden te komen bezichtigen en te kopen. Wilt u graag een maatwerk sieraad laten maken, dan vind dit ook plaats in onze winkel.

Goed om te weten is dat onze winkel van woensdag tot zaterdag geopend is. Wij heten u op deze dagen van harte welkom!

Pand Remy van Ulden

De Webshop van Goud en Edelsmid Remy van Ulden

Buiten dat u altijd van harte welkom bent in onze winkel kunt u ook ervoor kiezen om sieraden uit onze collectie, speciaal ontworpen voor de webshop, te bestellen op onze webshop.

Wanneer u sieraden heeft besteld zal er nog wel een contactmoment volgen waarin Remy van Ulden u benaderd zodat hij de sieraden op maar kan maken en deze daarna naar u toe stuurt.

de sieraden collectie in de webshop

Voor de webshop heeft Goud en Edelsmid Remy van Ulden speciaal een collectie ontworpen. Deze collectie is hieronder terug te vinden. Wanneer u een product uit de webshop besteld hoeft u niet per se naar Geldrop toe te komen om deze aan te laten meten. Dat is het gemak van de webshop van Remy van Ulden!

Neem contact op met Goud en Edelsmid Remy van Ulden

Passie voor sieraden

Contact

Contact Informatie

Het atelier van Goud en Edelsmid Remy van Ulden is gevestigd in het centrum van Geldrop. Parkeermogelijkheid voor de deur.

Adres:
Heggestraat 5,  5664 BE Geldrop

Telefoon:
+31 6 24431518

Email:
info@remyvanulden.nl