Trouwringen

Unieke trouwringen voor een uniek moment

Trouwringen nemen een bijzondere plek in in mijn atelier omdat de mogelijkheden eindeloos zijn. Zo wilde een dierenarts ooit geen trouwringen maar een hangertje.  Hij zit immers iedere dag met zijn handen aan dieren en een trouwring is dan niet hygiënisch. Iemand anders wilde witgoud maar zijn vrouw geelgoud. Ook dat kan.

Overleg met de vakman

Maak een afspraak met de vakman. Die kan u uitgebreid vertellen over de mogelijkheden. Welk metaal u wilt voor uw trouwringen of u er edelstenen bij wilt gebruiken. Aan de hand van schetsen en voorbeelden uit de winkel wordt  eventueel een model wordt gemaakt en krijgt u een schatting van de prijs.

Model

Maak een afspraak met de vakman. Die kan u uitgebreid vertellen over de mogelijkheden. Welk metaal wilt of u er edelstenen bij wilt gebruiken. Aan de hand van schetsen en voorbeelden uit de winkel wordt  eventueel een model wordt gemaakt en krijgt u een schatting van de prijs.

Het resultaat

U wordt gebeld zodra het sieraad klaar is. De sieraden worden met de hand gemaakt en zijn daarmee unieke kleine monumentjes om die bijzondere gelegenheid te vereeuwigen.