Maatwerk

Een sieraad naar uw eigen ontwerp

Bent u op zoek naar een mooi handgemaakt sieraad geheel gemaakt naar uw eigen ontwerp? Als cadeau voor een geliefde, een huwelijksaanzoek of als blijk van dank.

Alle sieraden worden met de hand gemaakt in eigen atelier en zijn daarmee uniek in zijn soort.
Ook bestaat de mogelijkheid om uw sieraad om te smelten en daarmee een nieuw sieraad te maken. Wij luisteren graag naar uw verhaal, zo zorgen wij dat het eindresultaat perfect bij uw wensen en smaak aansluit.

Een maatwerk sieraad naar uw eigen ontwerp

U heeft een idee!!

U wilt een maatwerk sieraad laten maken voor die ene bijzondere persoon en die speciale gelegenheid, een verjaardag, een aanzoek  of die mooiste dag in jullie leven. U heeft een klein beetje een idee van wat het moet worden maar weet niet wat er meer mogelijk is en wat het gaat kosten.  Maak dan een afspraak met Goud en Edelsmid Remy van Ulden. Van eigen ontwerp naar maatwerk sieraad, dit maakt Remy voor u mogelijk!

Samen met de vakman bekijkt u het plan

Hij adviseert vrijblijvend u over de mogelijkheden. Wat het gaat worden en in welk metaal, of er edelstenen gebruikt kunnen worden en of u genoeg gedacht heeft aan de draagbaarheid. U krijgt dan ook een globale prijsopgave.

Goud van uzelf meesmelten.

Als er sieraden in de familie zijn die een speciale betekenis hebben maar niet gedragen worden kunnen die worden mee gesmolten. Zo krijgt het nieuwe sieraad een meerwaarde.

Een model wordt gemaakt

Er wordt een model gemaakt als dat kan. Als u dit goedkeurt kan een nauwkeurige berekening worden gemaakt van de prijs en gaat de vakman aan de slag. De meeste technieken worden toegepast in eigen atelier dat goed is uitgerust.

Het resultaat

U wordt gebeld zodra het sieraad klaar is. De sieraden worden met de hand gemaakt en zijn daarmee unieke kleine monumentjes om die bijzondere gelegenheid te vereeuwigen.

Maatwerk Remy van Ulden

Gewoon heel
bijzonder!

Remy van Ulden Lente
Remy van Ulden Papier

Alle sieraden zijn uit een exclusieve collectie gemaakt door Goud en Edelsmid Remy van Ulden.
Vakwerk met een vleugje flair maken deze sieraden zo bijzonder.

Remy van Ulden Wired